Met een seizoenkaart kunt u eindeloos genieten van Kasteeltuinen Arcen, of dit nu voor een hele dag is of voor een paar uurtjes! Uw seizoenkaart geeft u onbeperkt gratis toegang tot het park ook tijdens evenementen m.u.v. Theaterfestival Cirque de la Lune, Fantasyfestival Elfia en Lichtkunstfestival Enchanted Gardens. Als seizoenkaarthouder krijgt u wel korting op deze evenementen.

Extra kortingvoordelen
Op vertoon van uw pas krijgt u 10% korting in onze horecalocaties en in de souvenir- en plantenwinkel de Oranjerie. Daarbij mag u per bezoek één introducee meenemen welke 20% korting krijgt op de reguliere entreeprijs.

Daarnaast kunt u op vertoon van uw seizoenkaart ook genieten van extra kortingen en speciale acties bij onze partners:

Logo_GaiaZOO

 

  
GaiaZOO

Beleef hoe bijzonder onze aarde is; een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Op de Afrikaanse Savanna vind je 's werelds mooiste dieren, zoals de imposante neushoorn, de statige giraffen en de indrukwekkende leeuwen. In 2019 ondergaat dit gebied een geweldige facelift en mogen we een nieuwe diersoort welkom heten: de grote flamingo! Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht in Rainforest waar allerlei slingerende en klimmende apen leven. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken!

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 50% korting op de reguliere entreeprijs van GaiaZOO. Geldig Van 1 januari t/m 31 december 2019. Maximaal 1 persoon per pas. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets. 

www.GaiaZOO.nl

Logo_Tuinen_van_Appeltern

 

 
De Tuinen van Appeltern 

In het Land van Maas en Waal vind je De Tuinen van Appeltern, het tuininspiratiepark met meer dan 200 voorbeeldtuinen. Vind hier interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, maar geniet hier ook van een gezellig dagje uit! Er is van alles te zien, te doen en te beleven. Van Natuurlijk Spelen tot genieten van een high- tea en van planten shoppen tot decoreren.. dat maak het park zo veelzijdig.

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen ontvangen op vertoon van hun seizoenkaart 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Geldig t/m 10 november 2019. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingsacties. Geldig voor maximaal 4 personen per pas.

www.appeltern.nl

Logo_Bokrijk   
Bokrijk

Vanaf 6 april 2019 stap je in het Openluchtmuseum in ‘De wereld van Bruegel’. Waan je in een schilderij op het inspirerende Bruegelparcours en ontdek hoe actueel zijn werk vandaag nog steeds is! Na de kunst van het brood bakken en de geschiedenis van textiel vertellen we je in onze museumbrouwerij Het Paenhuys alles over het brouwen van ambachtelijk bier.

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen verkrijgen op vertoon van hun seizoenkaart onbeperkt 25% korting bij aankoop van een toegangsticket Openluchtmuseum Bokrijk. Geldig van 6 april t/m 20 oktober 2019 en tijdens de winteravonden 2019. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties.

Voor concrete tarieven en de openingstijden kunt u terecht op www.bokrijk.be

Logo_Graanbranderij_de_IJsvogel

 
Graanbranderij de IJsvogel

In de gerestaureerde watermolen brengt u een bezoek langs de twee ambachten, dat van molenaar en jeneverstoker. Kijk, ruik en proef. Een boeiende ervaring voor jong en oud. Of geniet op het rustieke terras van een drankje of hapje, midden in de natuur. Dagelijks geopend van 11 tot 18 uur.

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 10% korting op een rondleiding of bezichtiging (max. 4 pers) en op aankopen in de winkel. Niet geldig in combinaties met andere aanbiedingen. Geldig van 1-4-2019 t/m 04-11-2019.

www.ijsvogel.com

   

 De Maashopper

De Maashopper vaart als rondvaartboot én als fietspendelboot over de Maas tussen Venlo en Arcen. Tussen deze haltes kan men afwisselend varen en fietsen of wandelen. Uw fiets kan mee aan boord!

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 20 % korting op een rondvaart met de Maashopper. Geldig van 6 april t/m 3 november 2019. Niet geldig in combinaties met andere aanbiedingen.

www.maashopper.nl

logo

Museum Schloss Moyland

Museum Schloss Moyland, net over de grens met Duitsland, is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en een internationaal onderzoekscentrum met betrekking tot Joseph Beuys. Een veelzijdig programma van tentoonstellingen, evenementen en educatieve activiteiten alsmede het in een groot park gelegen historische kasteelgebouw maken het museum aan de Nederrijn tot een instituut met internationale uitstraling. Het ca 6 hectare grote tuinencomplex omvat Barokke tuinelementen, elementen van de Engelse landschapstuin en een Architectonische tuin. In het historisch park bevinden zich 1.050 bomen en 55 boomsoorten. Museum Schloss Moyland beschikt over een van de grootste en meest attractieve kruidentuinen aan de Nederrijn. Deze kruidentuinen in combinatie met een Bloementuin bieden bezoekers een bloeiende tuinbeleving. Een nieuwe verzameling Hortensia’s met meer dan 2000 planten en 470 verschillende soorten draagt bij aan de bloeiende tuinbeleving.

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u in 2019 25% korting op de reguliere entreeprijs van Museum Schloss Moyland. Maximaal 2 personen per seizoenkaart. De korting geld voor de reguliere dagentreeprijzen aan de kassa, en is niet geldig tijdens speciale evenementen.

www.moyland.de/nl

Logo Arboretum Kalmthout

Arboretum Kalmthout

Arboretum Kalmthout is een schatkamer vol merkwaardige planten uit de hele wereld. Je vindt er rododendrons uit China, mammoetbladen uit Brazilië, prehistorische bomen uit Australië … om er maar enkele te noemen. Alle planten dragen een label met hun wetenschappelijke plantennaam. Sommige dateren nog uit de kwekerij in de beginjaren van het domein. Een gids maakt je bezoek extra boeiend met bijzondere verhalen en anekdotes bij de collectie. Kies een seizoens- of themawandeling en ontdek de mooiste plekjes. De verzameling toverhazelaars is wereldberoemd en de grootste van Europa. Samen met de Japanse esdoorns tonen ze vanaf de herfst een prachtig kleurenspektakel. In de winter bloeien ze uitbundig op kale takken, ongeacht koude of sneeuw. In de lente vormen kerselaars en appelaars een wolk van bloesems. De vlindertuin trekt in de zomer alle aandacht. Kinderen zijn dol op de grote vijver en de bonsais. Geniet van de rust op één van de vele banken en praat gezellig na op het terras van de cafetaria.

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 25% korting op de reguliere entreeprijs van Arboretum Kalmthout. Geldig van 6 april t/m 3 november 2019. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Niet geldig tijdens speciale evenementen. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets.

www.arboretumkalmthout.be

Cosmodrome Kattevennen

Cosmodrome Kattevennen

In Kattevennen, de Genkse toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt het accent op de kosmos. In de Cosmodrome verken je het heelal in de 360° dome. Naast sterrenkijken kan je er minigolfen, wandelen, fietsen, paardrijden. Ontdek Kattevennen in al zijn facetten. Natuur, wetenschap en recreatie vormen er een harmonieus geheel.

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen ontvangen op vertoon van hun seizoenkaart 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Geldig t/m 31 december 2019. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingsacties. Geldig voor maximaal 4 personen per pas.

www.kattevennen.be

Kasteelpark Born LOGO LR

Kasteelpark Born

De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker met trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. Geniet van de natuur en loop langs grote kamelen, wijze uilen, stoere zilvervossen, speelse neusberen en ondeugende apen. In de grote doorloopvolière vliegen bontgekleurde papegaai-achtigen om je heen en in de grachten zwemmen vele zwanen, ganzen en eenden. Breng ook een bezoek aan het Kriebelhuis, krijg kippenvel van de harige vogelspinnen en maak kennis met de grote leguanen. Voor wie graag meer wil weten over het waterleven, kan zich melden als jonge onderzoeker in de onderzoekershut “de Wasjbear”. Even uitgekeken? De jeugd vermaakt zich uitstekend in speeltuin ’t Aepke terwijl de volwassenen genieten van een hapje en een drankje op het naastgelegen terras. Kortom: voor iedereen wat wil(d)s!

Met een seizoenkaart van Kasteeltuinen Arcen ontvang je in Kasteelpark Born een korting van 15% op de reguliere entreeprijs (niet in combinatie met andere acties). Geldig t/m 31 december 2019, max. 1 persoon per pas.

www.kasteelparkborn.nl

oorlogsmuseum overloon logo

Het Oorlogsmuseum Overloon

'Oorlog hoort in een museum',  is het motto van Oorlogsmuseum Overloon. Het museum is een monument voor de Slag om Overloon, die in de herfst van 1944 woedde.  Oorlogsmuseum Overloon laat met de vaste tentoonstelling zien hoe het zover heeft kunnen komen. Er is niet alleen aandacht voor de bevrijding en de Slag om Overloon, maar ook voor het 'gewone' leven tijdens de oorlog. Het verzet, de vervolging, D-Day en Operatie Market Garden. In de permanente tentoonstelling Nederland in de Tweede Wereldoorlog nemen acht mensen je mee terug naar hun leven in de oorlog. Een leven vol verzet, verlies en soms 'gewoon' de  dag proberen door te komen. Een leven vol moeilijke keuzes, elke dag weer.

Met een seizoenkaart van Kasteeltuinen Arcen ontvang je in het Oorlogsmuseum Overloon een korting van 15% op de reguliere entreeprijs (niet in combinatie met andere acties). Geldig t/m 31 december 2019, max. 4 persoon per pas. Niet geldig tijdens speciale evenementen.

www.oorlogsmuseum.nl

logo Orchideenhoeve

Orchideeën Hoeve

Bezoek de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en ervaar verre werelddelen heel dichtbij. Dwaal door het tropische park en laat je verrassen door de mooiste planten, bloemen en dieren. Bezoek Europa’s grootste vlindertuin, speel met de papegaaitjes en ga op avontuur in het Mangrovebos. Waar je op het ene moment nog midden in het Amazone Regenwoud staat, word je het andere moment meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld.

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 25% korting op de reguliere entreeprijs van Orchideeën Hoeve. Geldig t/m 31-12-2019. Maximaal aantal personen per bon is evenredig aan het aantal abonnementen. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets.

www.orchideeenhoeve.nl

logo Schloss Dyck

Schloss Dyck

Schloss Dyck behoort als waterkasteel en zijn imposante Engelse tuinen tot de belangrijke cultuurhistorische monumenten in Nordrijn-Westfalen. Als centrum voor tuinkunst en landschapscultuur biedt het zowel families en cultuur geïnteresseerden, als ook tuinliefhebbers en vakmensen een heel divers aanbod. In het kasteel nodigen twee permanente tentoonstellingen voor een reis terug in de tijd van de 17de en 19de eeuw uit. In het park van Schloss Dyck is een Engelse tuin, verschillende gethematiseerde tuinen, een imposante bamboetuin en talrijke belevingselementen voor Jong en Oud.

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u bij Schloss Dyck 3 € korting op de entree volwassenen (regulier 9,50 €) en 2 € korting op het gereduceerde tarief (regulier 6,50 €). Geldig van 17 april tot 27 oktober 2018, van dinsdag t/m zondag, uitgezonderd evenementen. Maximaal 1 persoon per pas. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets. 

www.stiftung-schloss-dyck.de

Binnenkort

Stem nu!

Livestream ooievaarsnest