Speciaal voor het 30-jarig jubileum van Kasteeltuinen Arcen vindt op 6 juli de zomeropera 'Sommer in Wien' plaats; een klassiek zomeravond concert waarbij Kasteel Arcen het decor vormt.

Het Habsburgs Strauss Orkest o.l.v. Jeroen Weierink met Wilma Bierens (sopraan) en Sef Thissen (bariton) en dansers van het Charkov Staats Ballet brengen hoogtepunten van de grootmeesters van de Weense operette. Een muzikaal programma voor jong en oud met hoogtepunten van de grootmeesters van de Weense operette zal deze zomer een feest der herkenning zijn.

Dit geheel vernieuwde programma met pareltjes uit het operette-repertoire wordt door het 35 koppige virtuoze Habsburgs Strauss Orkest, de ‘ongekroonde koningin van de Nederlandse operette’ sopraan Wilma Bierens en bariton Sef Thissen vol glans vertolkt. Het gouden repertoire van o.a. Strauss en Lehár is rijkelijk vertegenwoordigd. Het thema Gold und Silber (doelende op de twee belangrijkste operetteperiodes) worden met Kasteel Arcen als decor en door een prachtige belichting visueel gemaakt. De dansers van het Charkov Staats Ballet zorgen voor een briljante operettebeleving. De muzikale leiding is in handen van maestro Jeroen Weierink.

PROGRAMMA:

19:00  Poorten open, gelegenheid voor drankje en hapje 

20:15  Aanvang voorstelling

21:00  Pauze

21:30  Voorstelling

22:30  Einde van de zomeropera

00:00  Einde
 Sommer in Wien Sef Thissen 

PRIJZEN:

Rang (Klik hier voor de plattegrond)

Locatie

Prijs

1e rang

Kasteel-bordesplein

€ 42,00

2e rang

Kasteel- brug

€ 39,00

Tribune

Kasteelhof

UITVERKOCHT

Tribune -Seizoenkaarthouders*

Kasteelhof

UITVERKOCHT

*Seizoenkaarthouders kunnen tegen een gereduceerd tarief kaarten voor de tribune bestellen, dit speciale tarief is enkel geldig voor seizoenkaarthouders. Kaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

LET OP: reguliere entreetickets voor Kasteeltuinen Arcen zijn niet geldig.

 
TICKETS BESTELLEN:
Reserveren kan telefonisch (077-4736010) of via onderstaand contactformulier. Het bedrag voor de tickets kunt u overmaken per bank of per pin voldoen bij onze receptie wanneer u uw kaarten afhaalt, wilt u liever uw kaarten per post ontvangen? Dat kan, voor € 1,- per bestelling versturen wij uw tickets per post. 

Binnenkort