Wilt u van april tot en met november genieten van Kasteeltuinen Arcen en het wonder van de veranderende seizoenen in ons park meemaken? Dan is een seizoenkaart voor Kasteeltuinen Arcen een uitstekende koop! 

Als seizoenkaarthouder kunt u één seizoen onbeperkt genieten van een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen tijdens reguliere openingstijden. Daarnaast profiteert u van extra voordelen zoals gratis parkeren, korting voor introducées én korting in het Koetshuys, het Bergpaviljoen, de Casa Verde en onze souvenir- en plantenwinkelde Oranjerie. U kunt daarbij ook gebruik maken van voordelen bij en van onze partners. 

Klik hier om een seizoenkaart te bestellen of verlengen

Het is helaas niet mogelijk uw seizoenkaart via een tablet te verlengen.

Let op! Seizoenkaarten zijn alleen per stuk te bestellen, dit houdt in dat u voor meerdere kaarten meerdere bestellingen zult moeten plaatsen.

Heeft u een actiecode? Vul deze dan bij stap 1 van het bestelproces in (veld actiecode) en klik op "Valideer code". De tickets met de speciale actieprijs verschijnen dan in beeld.

Wilt u uw seizoenkaart liever per post bestellen? Download dan hier het aanvraagformulier.

Vanuit België is het helaas niet mogelijk om online een seizoenkaart te kopen. Verlengen kan door middel van het invullen en opsturen van dit machtigingsformulier.

Binnenkort

Tickets met Korting

Koop nu uw tickets online met korting
  • tickets geven recht op één dag toegang tijdens reguliere openingstijden, niet geldig voor avondopenstellingen
  • tickets zijn geldig van 6 april t/m 3 november 2019 m.u.v. 20 t/m 23 september
  • gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar (geen ticket nodig)
  • in juli en augustus één kind (tot en met 17 jaar) gratis per betalende volwassene
  • voor groepsreserveringen kunt u een aparte boeking maken via [email protected]
  • de actieperiode voor het verlengen of aanvragen van een seizoenkaart tegen een gereduceerd tarief is verlopen (het actietarief was geldig t/m 22 april)

Livestream ooievaarsnest