Herfstpracht met Kleurenblindbril

Van 20 oktober 11:30 t/m 20 oktober 12:30

De komende weken is de natuur volop in herfststand te bewonderen in Kasteeltuinen Arcen. Tijdens Herfstig! van 5 oktober t/m 3 november zijn in de tuinen grote bloemkunstobjecten te aanschouwen met duizenden herfstbloeiers waaronder chrysanten en calluna’s in diverse tinten. Ook het kasteel wordt omgetoverd in herfstsferen.

Kleurenpracht tijdens Herfstig!

Als onderdeel van de herfstshow, organiseren Kasteeltuinen Arcen en Unique Optiek & Optometrie op zondag 20 oktober speciale rondleidingen door het park. Deelnemers die kleurenblind zijn lopen met de EnChroma kleurenblindbril een route door het park waarbij ze de natuur in de herfst kunnen bewonderen. Zij ontdekken hierbij prachtige kleuren die ze eerder niet konden zien.

Aanmelden voor rondleiding

Bent u kleurenblind en wilt u deelnemen aan deze bijzondere rondleiding? Meld u nu aan voor de rondleiding om 11.30 uur of 13.30 uur.

Twijfelt u of de EnChroma brillen geschikt zijn voor uw vorm van kleurenblindheid? Doe dan een online test op de website van Unique Optiek & Optometrie. 

Let op: het betreft een gratis rondleiding. U heeft wel een geldig entreebewijs voor Kasteeltuinen Arcen nodig zoals een dagticket, e-ticket of een seizoenkaart. Tickets kunnen worden gekocht aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen of online via www.kasteeltuinen.nl/tickets