Kinderactiviteiten Herfstig!

Van 5 oktober 10:00 t/m 3 november 18:00

Tijdens Herfstig! is het ook voor de jongste bezoekers genieten geblazen met tal van herfstige activiteiten. In de overdekte Casa Verde kunnen ze tijdens de herfstvakantie en op zondagen meedoen aan gratis kinderactiviteiten waarbij ze al knutselend ontdekken hoe mooi en veelzijdig natuurlijke materialen in de herfst zijn. Verder kunnen zij zich vermaken in de speeltuin en de aaiweide en lekker smikkelen van pannenkoeken, pizza's, hamburgers en ijsjes.

Dagelijks

In de Bergtuin ligt een hele bijzondere midgetgolfbaan waar gratis gespeeld kan worden. De watervallen en rotspartijen maken deel uit van de prachtige en avontuurlijke 21-holes baan. 

Er is veel te ontdekken voor kinderen. Tijdens Herfstig! kunnen ze het park verkennen met een herfstige speurneuzen speur- en ontdekkingstocht. De speurtocht is gratis af te halen bij de kassa. 

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

Op 6 oktober vindt er tussen 13.00 en 16.00 uur een bijzondere workshop plaats. Dan kunnen kinderen namelijk naar hartenlust knutselen aan een heus lichtobject dat tijdens het internationaal lichtkunstfestival Enchanted Gardens te bewonderen zal zijn. Uiteraard krijgt ieder kind dat een lichtobject geknutseld heeft ook een vrijkaartje voor Enchanted Gardens!

Tijdens de herfstvakantie

(12 oktober tot en met 27 oktober van 13.00 - 16.00 uur)

Herfstverzameldoos

In de Casa Verde kun je in de herfstvakantie een hele bijzondere herfstverzameldoos maken. Je versiert hem helemaal zelf en kunt daarna in onze tuinen op zoek naar de herfstattributen die erbij horeN. Benieuwd wat deze attributen zijn? Kom dan langs in de Casa Verde!

Boomschijf versieren

Wil je een blijvende herinnering aan jouw bezoek aan Kasteeltuinen Arcen? Kom dan een boomschijf versieren!