Vaderdag – Schotse dag

Op 18 juni 2017

Kasteeltuinen Arcen vormt op zondag 18 juni het decor voor een gezellige en stoere Vaderdag met een Schots tintje. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor vaders en hun gezin. 

Tijdens de Schotse dag in Kasteeltuinen Arcen marcheert de Venlo Caledonian Pipe Band door het mooiste decor van Limburg en laten zij hun doedelzakken en trommels klinken. De Thistle Club of Scottish Country Dancing zal twee demonstraties van de traditionele Schotse dans geven.

Het Toernooiveld is deze dag het toneel van Highland games waar vaders hun krachten kunnen meten met diverse ouderwetse Schotse spellen. De spellen kunnen samen met het gezin gespeeld worden. Tijdens de Whisky proeverij kunnen vaders Schotse whisky proeven en leren waarop een goede whisky beoordeeld wordt. 

De kilt mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken. Vaders die een kilt dragen krijgen deze dag 50% korting op de entreeprijs. 

De dag kan feestelijk starten met een smakelijke Vaderdag brunch in de gewelvenkelder van het Kasteel. Ook is het mogelijk om een picknickmand te reserveren en zelf een mooi plekje te zoeken. (brunch en picknick alleen op reservering).

Naast de speciale vaderdagactiviteiten kunnen bezoekers ook genieten van diverse activiteiten die het hele seizoen door in Kasteeltuinen Arcen georganiseerd worden. Zo zijn er roofvogeldemonstraties, is er voor kinderen een speurtocht en kan er met het hele gezin gratis adventure midgetgolf gespeeld worden in de Bergtuin. 

Kortom; Vaderdag in Kasteeltuinen Arcen is een hele dag plezier voor het hele gezin.

Bestel hier online uw tickets

 

2017-06-18 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 138 niet laden