Holland Koi Show

Van 14 augustus 2015 t/m 16 augustus 2015
Bij Toernooiveld - Kasteeltuinen ArcenLingsforterweg 26, 5944 BE Arcen, Nederland
 
Ook dit jaar vindt het grootste Koi evenement ter wereld plaats in Kasteeltuinen Arcen: De Holland Koi Show. De Holland Koi Show is uitgegroeid tot de belangrijkste expositie van koi in Europa en ver daar buiten. Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld. Koi die tot de top van Europa behoren.
 
Behalve fantastisch gekleurde en indrukwekkend grote koi is er nog veel meer te beleven. U kunt zich oriënteren op de meest geavanceerde technieken op vijvergebied. Alle producten die met de koihobby hebben te maken, zijn in de vele stands te koop. De aanwezige handelaren lichten u graag voor over de door hen tentoongestelde artikelen.
 
Maar dat is nog niet alles! Er worden workshops gegeven en demonstraties m.b.t. het houden en behandelen van koi, het werken met een microscoop etc. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor de Japanse cultuur. U zult kunnen genieten van kunstuitingen, klederdracht en Japanse drums. Behalve koi kunt u ook andere vissen en waterbewoners bewonderen die, net als koi in allerlei kleuren en variaties worden gekweekt.
 

 Kijk voor meer informatie op www.hollandkoishow.nl

  

2015-08-14 10:00:00
2015-08-16 18:00:00