Geniet op het terras aan de boulevard of het buitenterras aan de centrale vijver van de rust en het groen meet een heerlijke koffie, stuk vlaai of een ijsje.

Van maandag t/m vrijdag kunt u terecht bij ons enthousiaste team van UniK zij vervullen de rol van gastheer of gastvrouw en bedienen u aan tafel. UniK ondersteunt mensen met een verstandelijke, lichamelijke of gedragsmatige beperking. UniK-klanten krijgen binnen Kasteeltuinen Arcen de kans om hun talenten verder te ontwikkelen, daarbij een plek te vervullen in onze maatschappij en te genieten van een fantastische dagbesteding. De gastheren en -vrouwen worden ondersteunt en gecoacht door professionele begeleiding. In samenwerking met Gilde Opleidingen kunnen de UniK-klanten die hier werkzaam zijn een diploma of certificaat behalen binnen de bestaande horeca-opleiding. 

In de Casa Verde vinden vaak optredens plaats van een diversiteit aan muziekgezelschappen en ‘s avonds is de kas regelmatig het decor van grote feesten en bijeenkomsten. Kijk voor een overzicht van optredens van muziekgezelschappen in onze activiteitenkalender

Vanwege verschillende partijen is het horecapunt in de Casa Verde op de volgende dagen gesloten: maandag 20 t/m vrijdag 24 augustus. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of partij in onze Casa Verde? Kijk hier voor meer informatie.

Binnenkort