Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Neem gerust contact met ons op indien u vraag hier niet bij staat.

Honden

Honden zijn welkom in het park, mits aangelijnd aan een korte lijn. Uitlooplijnen zijn niet toegestaan en worden geweigerd, een korte lijn is te leen bij onze entree (borg: €10). Poepzakjes zijn verkrijgbaar bij de entree, deze dienen gebruikt te worden.

Het kasteel is niet toegankelijk voor honden en tijdens Enchanted Gardens zijn honden niet toegestaan in het park. Dit vanwege de effecten van enkele acts en de onzichtbaarheid van hondenlijnen in de duisternis. We hopen op uw begrip in deze!

Rolstoelen

Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Er zijn enkele rolstoelen aanwezig voor publiek gebruik bij de entree, deze kunt u gratis reserveren (077-4736010 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Enkele paden zijn niet toegankelijk voor minder validen, dit wordt duidelijk aangegeven bij desbetreffende paden. De padenstructuur in het park bestaat uit een diversiteit aan stenen en grindsoorten, hierdoor zijn sommige paden makkelijker begaanbaar dan andere paden. Vraag bij de entree naar de goed begaanbare routes.

Toiletten/Verschoonruimte

Op diverse plekken zijn invalidetoiletten aanwezig. In het kasteel, het Koetshuys, in het Bergpaviljoen en in de Riddertenten bevinden zich bovendien verschoonruimtes voor baby's.

EHBO

Bij ongelukken vragen wij u zich te melden bij een van onze medewerkers in de tuinen of bij het horecapersoneel. De EHBO post kunt u vinden bij de entree.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden bewaard bij de entree. Indien er in het park voorwerpen worden gevonden zal dit ook met de entree worden gecommuniceerd.

Klachten en Complimenten

Ondanks onze inspanningen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken is het natuurlijk mogelijk dat u een klacht of opmerking heeft. Onze entreemedewerkers vernemen dat graag van u. Ook complimenten nemen wij uiteraard graag in ontvangst.

Fotograferen

Professionele foto- en video opnames zijn alleen toegestaan met toestemming van het parkmanagement. Drones zijn niet toegestaan bij kasteeltuinen Arcen.

Openingstijden horecalocaties

Afhankelijk van de drukte kan het voorkomen dat enkele horeca locaties gesloten zijn of eerder sluiten. Informatie hierover zal bekend worden gemaakt bij de entree.

Parkeren

Onze parkeerplaats is een betaalde parkeerplaats. Na 18.00 uur is het voor campers niet toegestaan te parkeren, bij controle kunnen campers die er staan bekeurd of verwijderd worden door de politie.

Staat uw vraag hier niet bij?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Uw vraag zal binnen twee werkdagen in behandeling worden genomen.

Stel uw vraag

Voer aub uw naam in.

Geef aub een geldig email adres op.

Stel hier uw vraag.

Gelieve de code in te vullen Refresh Invalid Input