Wilt u één heel tuinseizoen genieten van Kasteeltuinen Arcen en het wonder van de veranderende seizoenen in ons park meemaken? Dan is een seizoenkaart voor Kasteeltuinen Arcen een uitstekende koop! 

Als seizoenkaarthouder kunt u één seizoen onbeperkt genieten van een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen tijdens reguliere openingstijden. Daarnaast profiteert u van extra voordelen zoals gratis parkeren, korting voor introducées én korting in het Koetshuys, het Bergpaviljoen, de Casa Verde en onze souvenir- en plantenwinkelde Oranjerie. U kunt daarbij ook gebruik maken van voordelen bij en van onze partners. 

Het is niet meer mogelijk om een seizoenkaart voor 2019 te bestellen. Informatie over het bestellen van de seizoenkaart voor volgend jaar, volgt zo snel mogelijk!

Het is helaas niet mogelijk uw seizoenkaart via een tablet te verlengen.

Let op! Seizoenkaarten zijn alleen per stuk te bestellen, dit houdt in dat u voor meerdere kaarten meerdere bestellingen zult moeten plaatsen.

Heeft u een actiecode? Vul deze dan bij stap 1 van het bestelproces in (veld actiecode) en klik op "Valideer code". De tickets met de speciale actieprijs verschijnen dan in beeld.

Wilt u uw seizoenkaart liever per post bestellen? Download dan hier het aanvraagformulier.

Vanuit België is het helaas niet mogelijk om online een seizoenkaart te kopen. Verlengen kan door middel van het invullen en opsturen van dit machtigingsformulier.