Indien u ons vaker dan twee keer denkt te bezoeken bent u al voordeliger uit met een seizoenkaart. Als seizoenkaarthouder kunt u vanaf 29 maart tot en met 4 november 2018 onbeperkt genieten van een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen tijdens reguliere openingstijden. Daarnaast kunt u gratis parkeren, krijgt u op vertoon van uw kaart 20% korting op de entree voor introducés, krijgt u korting in onze horeca en souvenir- en plantenwinkel én kunt u gebruik maken van voordelen bij onze partners. De prijs voor een seizoenkaart voor volwassenen is € 49,50 en voor kinderen € 24,75 (in de maanden juli en augustus hebben kinderen (4 t/m 17 jaar) gratis entree, een kind per betalende volwassene of seizoenkaarthouder). 

Let op! Seizoenkaarten zijn alleen per stuk te bestellen, dit houdt in dat u voor meerdere kaarten meerdere bestellingen zult moeten plaatsen. 

Heeft u een actiecode? Vul deze dan bij stap 1 van het bestelproces in (veld actiecode) en klik op "Valideer code". De tickets met de speciale actieprijs verschijnen dan in beeld.

Klik hier om een nieuwe seizoenkaart te bestellen. 

Voordelen met uw seizoenkaart:

Verleng uw seizoenkaart en maak gebruik van de volgende voordelen:

 • Onbeperkt toegang tot het park tijdens reguliere opening
 • Gratis parkeren
 • Minimaal 50% korting op uitgesloten evenementen (Elfia, Concert Sommer in Wien, Theaterfestival Cirque de la Lune en Enchanted Gardens). Klik hier voor onze evenementenkalender
 • 20% korting op entree voor één introducé per bezoek (op vertoon van de pas)
 • 5% korting op bij onze vaste horecalocaties
 • 10% korting in de souvenir- en plantenwinkel de Oranjerie
 • Voordelen bij onze partners, zoals 50% korting bij GaiaZOO en Tuinen van Appeltern, 25% korting bij Bokrijk, 25% korting op een rondvaart met de Maashopper en 10% korting bij Graanbranderij de Ijsvogel. Klik hier voor alle voordelen

Seizoenkaart voorwaarden:

 • De seizoenkaart geeft recht op minimaal 50% korting op entreekaarten voor de volgende evenementen in 2018:

Evenement

Datum

Ticketprijs

Prijs voor

seizoenkaart

houders,

volwassene

Prijs voor

seizoenkaart

houders, kinderen

Sommer in Wien

06 juli

v.a. € 30,00

€ 15,00

€ 7,50

Theaterfestival Cirque de la Lune

21 juli

€ 25,00

€ 9,00

€ 4,50

Elfia Fantasy Fair

22 & 23 september

€ 27,50

€ 9,00 per dag

€ 4,50 per dag

Enchanted Gardens

12 t/m 20 oktober

€ 12,50

€ 5,00 per dag

€ 2,50 per dag

 • De seizoenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 • Kasteeltuinen Arcen behoudt zich het recht voor om max. 6 dagen aan te wijzen in de maanden maart, april, mei, september oktober en november waarop de seizoenkaart niet geldig is. De data zullen minimaal 2 maanden vooraf kenbaar worden gemaakt.
 • Op de seizoenkaart is het parkreglement van Kasteeltuinen Arcen van toepassing. Het parkreglement kunt u hier vinden én bij de entree van het park.
 • De korting bij onze horecalocaties en Oranjerie is geldig over de hele bon bij één afrekenmoment door de seizoenkaarthouder op vertoon van de pas vooraf.