Kasteeltuinen Arcen vormt in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 september het prachtige mystieke decor voor de 30e editie van Elfia. Met diverse acts en duizenden gekostumeerde bezoekers is Elfia het grootste fantasiefestival van Europa. Zelf verkleed of als toeschouwer; iedere bezoeker van jong tot oud geniet van een bezoek aan de magische wereld die Elfia heet.

O+p zaterdag 21 en zondag 22 september openen de poorten van Kasteeltuinen Arcen voor een gevarieerd publiek uitgedost in fantasievolle en originele kostuums variërend van historische personen tot verrassende fantasyfiguren. Elfia beleeft dit najaar de 30e editie en dat wordt gevierd met een gevarieerd programma rondom het thema Fables & Fairytales.

Klik hier voor meer informatie

Tickets seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen kunnen voor een voordelig tarief dagtickets voor Elfia kopen. Tickets kosten € 10,00 voor volwassenen en voor kinderen (4-17 jaar) en geven toegang tot één dag Elfia. Tickets zijn nu al te koop aan de entreekassa van Kasteeltuinen Arcen. Deze speciale tickets zijn alleen geldig in combinatie met een geldige seizoenkaart welke bij de toegangscontrole getoond moet worden.

Openingstijden en praktische info

Zaterdag 21 september van 10:00 tot 22:00 uur 
Zondag 22 september van 10:00 tot 19:00 uur

Tijdens Elfia gelden aangepaste parkeertarieven. Parkeren kost € 8,00 per voertuig, per dag. Bij drukte wordt u door verkeersbegeleiders naar een extra parkeerplaats doorverwezen op ca. 2 kilometer van de hoofdingang. U wordt vanuit daar met (gratis) pendelbussen naar Kasteeltuinen Arcen vervoerd.

Alle informatie over Elfia is te vinden op www.elfia.com. Ook de entree-ticketverkoop gaat via deze website. Reguliere voorverkoop kaarten, gratis entreetickets en seizoenkaarten voor Kasteeltuinen Arcen zijn niet geldig tijdens dit evenement.

Let op: In verband met de op- en afbouw is Kasteeltuinen Arcen op vrijdag 20 september en maandag 23 september gesloten voor publiek