Nationale en internationale acts zijn zaterdag 6 juli de hele avond te bewonderen op verrassende locaties in Kasteeltuinen Arcen tijdens Cirque de la Lune.

Een bijzondere avond uit voor vrienden en familie die u niet wilt missen!

Kasteeltuinen Arcen is op zaterdagavond 6 juli het groene podium voor straattheater, circuskunsten en live muziek. Nationale en Internationale acts zijn de hele avond te bewonderen op verrassende locaties in de tuinen. Een bonte stoet van artiesten met een spectaculaire finale op het Toernooiveld door Cirq’ulation Locale! 

Geniet van Food & Festival!

Nieuw dit jaar tijdens Cirque de la Lune is een horeca-arrangement bij de Riddertenten; Food & Festival. Vanaf 17.30 uur kunt u dan het park betreden en bij de Riddertenten genieten van een heerlijke en gevarieerde maaltijd van verschillende lokale food trucks plus een consumptie.

Klik hier voor meer informatie!

KasteeltuinenArcen Evenement CirquedeLaLune 3

LET OP: Voorverkooptickets zijn te koop via onze online webshop. Let op, deze tickets zijn alleen geldig voor de avondopenstelling op 6 juli. Kortingen en acties zijn niet van toepassing op de tickets voor dit evenement, tenzij expliciet vermeld. Honden zijn niet toegestaan in het park tijdens Theaterfestival Cirque de la Lune. Dit vanwege de effecten van enkele acts. We hopen op uw begrip!

* Combitickets voor festival & food zijn tot en met 4 juli te verkrijgen aan onze kassa of online.

Binnenkort

Stem nu!

Livestream ooievaarsnest