Groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers zal tijdens Herfstig! twee workshops verzorgen. Op dinsdag 23 oktober en donderdag 25 oktober kunnen geïnteresseerden samen met Romeo een herfst-mandala maken in de Casa Verde. 

Samen met Romeo maken zij een Herfst-mandala ByRomeo®; een bijzondere herfstcreatie op een houten schijf van zo’n 40/45 cm met draad, calluna’s en herfstmaterialen uit onze tuinen. De workshop zal ongeveer anderhalf uur duren.

Romeo is ervan overtuigd dat iedereen groene vingers heeft. Hij wil dan ook zoveel mogelijk mensen inspireren en laten ervaren dat je eenvoudig met bloemen en planten de mooiste creaties maakt. Zo laat hij door middel van inspiratietips en miniworkshops op de website van Green Your Day, de maandelijkse Inspiratiebrief en via zijn Facebookpagina zien hoe je zelf de mooiste creaties met groen kunt maken voor in huis, op het terras of op het balkon.

De kosten voor de workshop zijn inclusief entree tot Kasteeltuinen Arcen, koffie met vlaai en alle materialen en gebruik van gereedschappen.