In 2018 is het 30 jaar geleden dat ZKH Prins Bernard het park opende voor publiek. Vanwege het jubileumjaar vinden er verschillende extra festiviteiten plaats in Kasteeltuinen Arcen, een daarvan is een fototentoonstelling op de Van Gelre etage waarin 30 jaar Kasteeltuinen Arcen in beeld wordt gebracht door… U!

Kasteeltuinen Arcen is een waar walhalla voor fotografen. Door de jaren heen zijn er talloze prachtige foto’s gemaakt in de tuinen die wij graag met onze bezoekers zouden delen.

Voor deze expositie zoeken we naar beeldmateriaal dat in de afgelopen 30 jaar werd gemaakt in Kasteeltuinen Arcen. Dit kunnen foto’s zijn waarin de tuinen van Kasteeltuinen Arcen herkenbaar zijn, maar mogen ook close-ups zijn van bloemen of planten of dieren of foto’s die tijdens evenementen gemaakt zijn.

De tentoonstelling zal van 29 maart t/m 6 mei 20018 te zien zijn in het Kasteel. Wilt u uw foto ook aan de muren van het kasteel zien hangen? Lever dan snel uw mooiste foto aan!

Spelregels:

  • Lever voor zondag 11 maart a.s. uw favoriete Kasteeltuinen Arcen foto’s aan. Dit kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor bestanden groter dan 8 MB verzoeken we u om We Transfer (www.weftransfer.com) te gebruiken. Heeft u uw beeldmateriaal niet digitaal, dan kunt u het beeldmateriaal op werkdagen tussen 10-17 uur afgeven bij de entreekassa.
  • In de week van 12 t/m 18 maart a.s. zal de selectieprocedure plaatsvinden. Het aanleveren van materiaal is géén garantie voor opname in de tentoonstelling. U ontvangt na de selectieprocedure bericht of uw foto wel of niet gebruikt zal worden. Materiaal dat niet gebruikt wordt zal na de selectieprocedure worden geretourneerd.
  • Tentoongestelde foto’s worden voorzien van naamsvermelding en jaartal.
  • Na afloop van de tentoonstelling worden foto’s weer geretourneerd aan de eigenaar.
  • Door foto’s aan te leveren gaat u akkoord met de voorwaarden, welke hier te raadplegen zijn.