Op 14 en 15 december, tijdens het Scrooge Festival, verandert het dorpje Arcen in een historisch kerstdorp uit 1850. Ontmoet tijdens dit festival honderden dorpsbewoners in Dickenskledij en geniet van het volkstheater en zangkoren in het dorp.

Dit jaar zal Kasteeltuinen Arcen de poorten gedeeltelijk openen tijdens Scrooge. Op het voorplein kunt u voorafgaand of na uw bezoek aan Scrooge Festival genieten van een heerlijk hapje en drankje in een prachtige historische omgeving. 

Alleen het voorplein is toegankelijk. Het kasteel en de poort naar de tuinen zijn gesloten.

Hoewel Kasteeltuinen Arcen haar poorten sluit voor het winterseizoen, blijven de poorten wél geopend voor bijzondere gelegenheden voor groepen. Deze winter kunt u namelijk in Kasteeltuinen Arcen terecht voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten. Luid de feestdagen in met uw collega’s en toast op het nieuwe jaar in een prachtige winterse omgeving met uitzicht op het kasteel óf organiseer uw vergadering in een inspirerende, unieke historische locatie!

Wij bieden arrangementen vanaf 20 personen voor vergaderingen (tot 100 personen), feesten en borrels (tot 120 personen). Neem contact met ons op voor meer informatie, tarieven en mogelijkheden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sneeuw 5 1 09 054 1klein