Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Foto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver, foto’s in tropische sferen in de subtropische kas Casa Verde, moderne foto’s in onze modeltuinen of het Lommerrijk. Kasteeltuinen Arcen heeft het allemaal te bieden! Ook bij slecht weer kunt u bij ons terecht, zowel het kasteel als de Casa Verde zijn prima geschikt voor het maken van foto’s als het zonnetje het laat afweten!

Voor een trouwreportage betaalt het bruidspaar € 14 , de fotograaf en eventueel videograaf mogen het park gratis betreden. Overige gasten betalen het reguliere entree-tarief. 

Het maken van een trouwreportage is iedere dag mogelijk tijdens de openingsuren van het park van 10.00-18.00 uur. Indien uw trouwreportage onverhoopt uitloopt zijn wij genoodzaakt de gemaakte personeelskosten in rekening brengen. Gelieve goed rekening te houden met onze openingstijden. Met het opzetten van een tijdsschema voor uw trouwreportage kan de fotograaf u van dienst zijn. Drones zijn bij Kasteeltuinen Arcen niet toegestaan. 

De trouwauto kan tot aan de entreepoort van het voorplein rijden om het bruidspaar te laten in- en uitstappen. Deze zal daarna op de parkeerplaats geparkeerd moeten worden. Let op! Tijdens evenementen kan de auto niet het voorplein op rijden en dient het bruidspaar vóór de Kasteeltuinen Arcen uit te stappen.

Het strooien van rijst, confetti en overige materialen is niet toegestaan in en rondom het park.

Voor meer informatie en aanvragen van een trouwreportage kunt u contact met ons opnemen via: 077 – 4736010 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.