Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Foto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver, foto’s in tropische sferen in de subtropische kas Casa Verde, moderne foto’s in onze modeltuinen of het Lommerrijk. Kasteeltuinen Arcen heeft het allemaal te bieden! Ook bij slecht weer kunt u bij ons terecht, zowel het kasteel als de Casa Verde zijn prima geschikt voor het maken van foto’s als het zonnetje het laat afweten!

Het maken van een trouwreportage is gratis (toegang voor bruidspaar en fotograaf) en is iedere dag mogelijk tijdens de openingsuren van het park van 10.00-18.00 uur. Indien uw trouwreportage onverhoopt uitloopt zijn wij genoodzaakt de gemaakte personeelskosten in rekening brengen. Gelieve goed rekening te houden met onze openingstijden. Met het opzetten van een tijdsschema voor uw trouwreportage kan de fotograaf u van dienst zijn. Drones zijn bij Kasteeltuinen Arcen niet toegestaan. Er wordt naar 17:00 uur geen toegang meer verleend tot het park. 

De trouwauto kan tot aan de entreepoort van het voorplein rijden om het bruidspaar te laten in- en uitstappen. Deze zal daarna op de parkeerplaats geparkeerd moeten worden. Het strooien van rijst, confetti en overige materialen is niet toegestaan in en rondom het park.

Voor meer informatie en aanvragen van een trouwreportage kunt u contact met ons opnemen via: 077 – 4736010 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Livestream ooievaarsnest