Een trouwreportage maken op de mooiste dag van uw leven in de mooiste tuinen van Europa. Foto’s in klassieke stijl in de rozentuinen en bij de barokke vijver, foto’s in tropische sferen in de subtropische kas Casa Verde, moderne foto’s in onze modeltuinen of het Lommerrijk. Kasteeltuinen Arcen heeft het allemaal te bieden! Ook bij slecht weer kunt u bij ons terecht, zowel het Kasteel als de Casa Verde zijn prima geschikt voor het maken van foto’s als het zonnetje het laat afweten!

Het maken van een trouwreportage is iedere dag mogelijk tijdens de openingsuren van het park van 10.00-18.00 uur. Indien u trouwfoto’s buiten openingstijden wilt laten plaatsvinden of de fotoshoot loopt uit, dan berekenen we de gemaakte personeelskosten aan u door. Indien fotografen drones willen gebruiken dient dit buiten openingstijden te gebeuren, het is niet toegestaan om met drones te vliegen als er gasten aanwezig zijn in het park. 

We hanteren een speciaal tarief voor trouwreportages. De kosten bedragen € 12,75 per persoon voor het bruidspaar en de fotograaf heeft gratis entree. Overige gasten die meekomen betalen de reguliere entreeprijs van € 17,00 p.p. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis, kinderen van 4 t/m 17 jaar betalen € 8,50 p.p. Parkeermunten kosten € 5,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de entree.

De trouwauto kan tot aan de entreepoort van het voorplein rijden om het bruidspaar te laten in- en uitstappen. Deze zal daarna op de parkeerplaats geparkeerd moeten worden. Het strooien van rijst, confetti en overige materialen is niet toegestaan in en rondom het park.

De kosten kunnen contant of met pin/creditcard worden voldaan bij de entree, hier dient u zich bij aankomst ook te melden. Reserveren is gewenst!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via: 077 – 4736010 of via onderstaand formulier:

 1. Maak uw keuze*

  Dit veld is verplicht
 2. Interesse in *

  Dit veld is verplicht
 3. Naam*
  Voer aub uw naam in.
 4. Email*
  Geef aub een geldig email adres op.
 5. Telefoon*
  Dit veld is verplicht
 6. Aantal personen*
  Dit veld is verplicht
 7. Datum*

  Invalid Input
 8. Toelichting
  Invalid Input
 9. Gelieve de code in te vullen*
  Gelieve de code in te vullen RefreshOngeldige code. Dit veld is verplicht