Een feest om nooit te vergeten...

Een personeels-, familiefeest of bedrijfsevenement krijgt binnen Kasteeltuinen Arcen een memorabel decor. Maar minstens zo belangrijk is dat de horeca past bij uw wensen. Dat doet het ongetwijfeld, want Kasteeltuinen Arcen kan op allerlei manieren voorzien in uw culinaire behoeften.

 

Uw huwelijksfeest in Kasteeltuinen Arcen!

Een trouwdag wordt pas echt onvergetelijk als hij gevierd wordt in een locatie waar men zich helemaal thuis voelt. De romantische sfeer en de spraakmakende omgeving maken Kasteeltuinen Arcen de perfecte locatie voor uw huwelijksvoltrekking, sfeervolle diner, receptie en bruisende feestavond.
Dat u aan uw huwelijksdag de hoogste eisen stelt spreekt voor zich: een warm onthaal, een stijlvolle en perfecte bediening, gastronomische hoogstandjes en een elegant en gezellig interieur.

 

Kaneman Entertastement

Voor de culinaire invulling van uw bijeenkomst of feest werken we samen met Kaneman Entertastement. De gebroeders Maikel en Dennis Kaneman staan voor smaakvolle gerechten, entertainment en zelf ontworpen inrichtingsmaterialen en decoratie.
‘Entertastement’ is een samenvoeging van taste en entertainment: smaak en vermaak, de bouwstenen van ieder te organiseren feest. Het culinaire niveau is geen issue, eerder het uitgangspunt, dat is altijd keurig verzorgd. Door gastgerichte, creatieve presentaties aan te bieden, creëren ze een meerwaarde.
Beleving, happening en creativiteit staan voorop. Altijd gepresenteerd op een manier waarop u het niet verwacht. Niets is te gek en kwaliteit is geen issue. Uitdagend maar niet extreem, innovatief doch puur en volledig zonder speelse details te vergeten. Kaneman Entertastement stilt de honger, is een lust voor het oog en maakt uw feest onvergetelijk.
Ervaar de sfeer en de mogelijkheden van Kasteeltuinen Arcen op onze schitterende locatie waarbij uw specifieke wensen besproken worden. We nodigen u graag uit voor een kennismaking!
Een offerte voor uw feest op maat wordt vervolgens op basis van uw specifieke wensen samengesteld door Kaneman Entertastement.

 www.kaneman.nl

 

Voor meer informatie en reserveringen:

 1. Maak uw keuze*

  Dit veld is verplicht
 2. Interesse in *

  Dit veld is verplicht
 3. Naam*
  Voer aub uw naam in.
 4. Email*
  Geef aub een geldig email adres op.
 5. Telefoon*
  Dit veld is verplicht
 6. Aantal personen*
  Dit veld is verplicht
 7. Datum*

  Invalid Input
 8. Toelichting
  Invalid Input
 9. Gelieve de code in te vullen*
  Gelieve de code in te vullen RefreshOngeldige code. Dit veld is verplicht