Groepsarrangementen (v.a. 20 personen)

Kasteeltuinen Arcen is een mooie bestemming voor uw groepsuitje. Combineer een wandeling onder leiding van een gids met een lunch en een workshop. Wij bieden diverse ontvangsten, lunches, high tea´s en buffetten aan welke doorgaans in het Koetshuys plaatsvinden.

De reguliere entreeprijzen bedragen € 17,50 voor volwassenen en € 8,75 voor kinderen (4-17 jaar). Voor groepen vanaf 20 personen geldt het speciale tarief van € 14,00 per persoon. Dit speciale tarief is enkel geldig wanneer de betaling door één persoon geschiedt. 

Zie onze groepsarrangementen brochure voor de mogelijkheden.

 

Gidsrondleiding

Onze gids neemt het gezelschap mee op een rondleiding door het park en het kasteel. Tijdens de rondleiding zal de gids vertellen over de aanleg van de tuinen, de historie van het landgoed, de zeer diverse flora maar ook fauna in het park en uiteraard worden de mooiste plekjes in het park bezocht.

Indien gewenst kan er halverwege een pauze gehouden worden bij één van onze horecalocaties. De rondleiding duurt ca. 2 uur (exclusief pauze). Een gids neemt maximaal 20 personen mee.

Prijs: € 75,00 per gids

 

Activiteiten en workshops

Bij het Bergpaviljoen bevindt zich een avontuurlijke 21-holes midgetgolfbaan, leuk om een competitief element toe te voegen aan uw groepsuitje. Ook is het mogelijk om diverse workshops te reserveren. De workshops voor het tuinseizoen 2019 worden binnenkort bekend en zijn dan oook op deze website te bekijken en reserveren. 

Voor meer informatie en reserveringen:

Kasteeltuinen Arcen
Afdeling Reserveringen

T 077-4736010
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 1. Maak uw keuze*

  Dit veld is verplicht
 2. Interesse in *

  Dit veld is verplicht
 3. Naam*
  Voer aub uw naam in.
 4. Email*
  Geef aub een geldig email adres op.
 5. Telefoon*
  Dit veld is verplicht
 6. Aantal personen*
  Dit veld is verplicht
 7. Datum*

  Invalid Input
 8. Toelichting
  Invalid Input
 9. Gelieve de code in te vullen*
  Gelieve de code in te vullen RefreshOngeldige code. Dit veld is verplicht