Jullie huwelijksvoltrekking in Kasteel Arcen!

Een huwelijksdag wordt pas écht onvergetelijk als deze gevierd wordt op een locatie waar u zich helemaal thuis voelt. De romantische sfeer en de spraakmakende omgeving maken Kasteeltuinen Arcen de perfecte locatie voor uw huwelijksvoltrekking 

Kasteel Arcen is een officiële trouwlocatie van de gemeente Venlo. Het sluiten van het burgerlijk huwelijk vindt plaats in de Grote Zaal op de tweede etage van het kasteel waar plaats is voor 65 personen. De trouwzaal wordt aangekleed met drie mooie bloemstukken en er is een muziekinstallatie aanwezig.

Het is helaas niet mogelijk om de huwelijksvoltrekking in de tuinen te laten plaatsvinden. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd binnen Kasteeltuinen Arcen, op deze data kan er geen huwelijksvoltrekking plaatsvinden. 

Uiteraard is Kasteeltuinen Arcen ook een zeer geschikte locatie voor het maken van uw trouwreportage. Meer informatie hierover vind u hier.

Als u ervoor kiest om uw huwelijk in Kasteeltuinen Arcen te voltrekken dan moet u er rekening mee houden dat u de locatiehuur en gemeentelijke kosten moet betalen. Dit houdt in:

Kasteeltuinen Arcen: € 582,50 

Gemeente Venlo: 

maandag t/m vrijdag: € 253,00
op zaterdag: € 596,00
op zon- en feestdagen: € 805,00

Huwelijksboekje: € 26,25
Bewijs huwelijksbevoegdheid: € 23,30

Voor een bezichtiging van onze trouwzaal kunt u een afspraak maken met onze afdeling reserveringen. Ook voor meer informatie of direct reserveren neemt u contact op via telefoonnummer 077-4736010 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..