Met een seizoenkaart kunt u eindeloos genieten van Kasteeltuinen Arcen, of dit nu voor een hele dag is of voor een paar uurtjes!

Uw seizoenkaart geeft u onbeperkt gratis toegang tot het park ook tijdens evenementen m.u.v. Fantasyfestival Elfia en Lichtkunstfestival Enchanted Gardens. Als seizoenkaarthouder krijgt u wel korting op deze evenementen. Tarieven voor 2020 zijn:

Enchanted Gardens: volwassenen € 6,50 - kinderen 4 t/m 17 jaar € 3,25
Elfia: volwassenen € 10,00 - kinderen 4 t/m 17 jaar € 10,00

Extra kortingvoordelen
Op vertoon van uw pas geniet u van extra korting. Zo krijgt u 10% korting in onze horecalocaties en in de souvenir- en plantenwinkel de Oranjerie en parkeert u gratis op ons parkeerterrein. Bovendien mag u per bezoek één introducee meenemen welke 20% korting krijgt op de reguliere entreeprijs.

Korting bij onze partners

Daarnaast ontvangt u op vertoon van uw seizoenkaart ook extra kortingen en speciale acties bij onze partners: Let op: dit overzicht wordt nog uitgebreid, er komen steeds nieuwe acties bij!

Archeon

logo archeon

Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek Archeologiehuis Zuid-Holland en duik in de middeleeuwen. Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was. Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was. De gebouwen, hutten en huizen hebben echt in ons land gestaan of staan er nog steeds. Breng een bezoek aan Archeologiehuis Zuid-Holland en ontdek de échte vondsten.


Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 25% korting op de reguliere entreeprijs van Archeon. Geldig t/m 25 oktober 2020 (check de openingstijden op de website). Maximaal 4 personen per pas. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets. www.archeon.nl

Bokrijk
Logo_Bokrijk

Laat je onderdompelen in het verhaal over vakmanschap en steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Ook in 2020 stap je in Bokrijk in ‘De wereld van Bruegel’. Waan je in een schilderij van Vlaamse Meester Pieter Bruegel de Oude en ontdek hoe actueel zijn werk nog steeds is! Na 2020 is het écht te laat …

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen verkrijgen op vertoon van hun seizoenkaart onbeperkt 25% korting bij aankoop van een toegangsticket Openluchtmuseum Bokrijk. Geldig van 4 april t/m 2 november 2020, niet gelding tijdens de Winteravonden 2020. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties. Voor concrete tarieven en de openingstijden kunt u terecht op www.bokrijk.be 

GaiaZOO
GaiaZoo

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag!
Bezoek op de Afrikaanse savanne de imposante neushoorns, de statige giraffen en natuurlijk de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw. Een bijzondere ervaring wacht in Rainforest waar in het apenbos de doodshoofd- en brulapen zelfs boven je hoofd door de takken klauteren! In Taiga speur je vanaf grote hoogte via het 360° panorama uitkijkterras naar berberapen, lynxen en gieren.
Nieuw sinds de zomer van 2019: 400 flamingo’s de grootste flamingo kolonie binnen een Europese dierentuin!

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 50% korting op de reguliere entreeprijs van GaiaZOO. Geldig van 1 januari t/m 31 december 2020. Maximaal 4 personen per pas. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets. 

www.GaiaZOO.nl

Landesgartenschau Kamp-Lintfort

Logo Landesgartenschau Kamp Lintfort

Een „Gartenschau“ is een tuinbouwtentoonstelling en is de Duitse versie van de Nederlandse Floriade. Een heel bijzondere tuinervaring in het spanningsveld tussen traditie en de moderne tijd; prachtige, bonte bloembedden met voorjaars- en zomerbloemen verwelkomen de gasten. De voormalige mijn en het Kamper Gartenreich (tuinen van Kloster Kamp) bloeien in de veelkleurige bloeibetovering.


Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen ontvangen op vertoon van hun seizoenkaart € 2 korting op de dagkaart voor volwassenen (kan niet worden gecombineerd met andere acties). Geldig van 17 april t/m 11 oktober 2020. www.kamp-lintfort2020.de

De Tuinen van Appeltern 
Logo_Tuinen_van_Appeltern

In het Land van Maas en Waal vind je De Tuinen van Appeltern, het tuininspiratiepark met meer dan 200 voorbeeldtuinen. Vind hier interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, maar geniet hier ook van een gezellig dagje uit! Er is van alles te zien, te doen en te beleven. Van Natuurlijk Spelen tot genieten van een high- tea en van planten shoppen tot decoreren.. dat maak het park zo veelzijdig.

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen ontvangen op vertoon van hun seizoenkaart 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Geldig t/m 31 oktober 2020. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingsacties. Geldig voor maximaal 4 personen per pas.

www.appeltern.nl

Graanbranderij de IJsvogel
Logo_Graanbranderij_de_IJsvogel

In de gerestaureerde watermolen brengt u een bezoek langs de twee ambachten, dat van molenaar en jeneverstoker. Kijk, ruik en proef. Een boeiende ervaring voor jong en oud. Of geniet op het rustieke terras van een drankje of hapje, midden in de natuur. Dagelijks geopend van 11 tot 18 uur.

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 10% korting op een rondleiding of bezichtiging (max. 4 pers) en op aankopen in de winkel. Niet geldig in combinaties met andere aanbiedingen. Geldig van 1 april 2020 t/m 8 november 2020.

www.ijsvogel.com

Arboretum Kalmthout

Logo Arboretum Kalmthout

Arboretum Kalmthout is een wonderlijke plek. Sinds 1856 zijn er in het 12,5 ha groendomein ruim 7.000 plantensoorten uit de hele wereld verzameld. Sommige zijn in de natuur bedreigd of al uitgestorven. Laat je elk seizoen opnieuw verrassen.
Arboretum Kalmthout is een schatkamer vol merkwaardige planten uit de hele wereld. Je vindt er rododendrons uit China, mammoetbladen uit Brazilië, prehistorische bomen uit Australië … om er maar enkele te noemen. Alle planten dragen een label met hun wetenschappelijke plantennaam. Sommige dateren nog uit de kwekerij in de beginjaren van het domein.


Een gids maakt je bezoek extra boeiend met bijzondere verhalen en anekdotes bij de collectie. Kies een seizoens- of themawandeling en ontdek de mooiste plekjes.
De verzameling toverhazelaars is wereldberoemd en de grootste van Europa. Samen met de Japanse esdoorns tonen ze vanaf de herfst een prachtig kleurenspektakel. In de winter bloeien ze uitbundig op kale takken, ongeacht koude of sneeuw. In de lente vormen kerselaars en appelaars een wolk van bloesems. De vlindertuin trekt in de zomer alle aandacht. Kinderen zijn dol op de grote vijver en de bonsais. Geniet van de rust op één van de vele banken en praat gezellig na op het terras van de cafetaria.

Arboretum Kalmthout is elke dag open van 10 tot 17 uur, ook op zon- en feestdagen, van 6 januari tot en met 20 december 2020.

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 50% korting op de reguliere entreeprijs van Arboretum Kalmthout. Geldig van 6 januari t/m 20 december 2020. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Niet geldig tijdens speciale evenementen. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets.

www.arboretumkalmthout.be

Cosmodrome Kattevennen

Cosmodrome Kattevennen

In Kattevennen, de Genkse toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt het accent op de kosmos. In de Cosmodrome verken je het heelal in de 360° dome. Naast sterrenkijken kan je er minigolfen, wandelen, fietsen, paardrijden. Ontdek Kattevennen in al zijn facetten. Natuur, wetenschap en recreatie vormen er een harmonieus geheel.

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen ontvangen op vertoon van hun seizoenkaart 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Geldig t/m 31 december 2020. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingsacties. Geldig voor maximaal 4 personen per pas.

www.kattevennen.be

Kasteelpark Born

Kasteelpark Born LOGO LR

De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker met trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. Geniet van de natuur en loop langs grote kamelen, wijze uilen, stoere zilvervossen, speelse neusberen en ondeugende apen. In de grote doorloopvolière vliegen bontgekleurde papegaai-achtigen om je heen en in de grachten zwemmen vele zwanen, ganzen en eenden. Breng ook een bezoek aan het Kriebelhuis, krijg kippenvel van de harige vogelspinnen en maak kennis met de grote leguanen. Voor wie graag meer wil weten over het waterleven, kan zich melden als jonge onderzoeker in de onderzoekershut “de Wasjbear”. Even uitgekeken? De jeugd vermaakt zich uitstekend in speeltuin ’t Aepke terwijl de volwassenen genieten van een hapje en een drankje op het naastgelegen terras. Kortom: voor iedereen wat wil(d)s!

Met een seizoenkaart van Kasteeltuinen Arcen ontvang je in Kasteelpark Born een korting van 15% op de reguliere entreeprijs (niet in combinatie met andere acties). Geldig t/m 31 december 2020, max. 1 persoon per pas.

www.kasteelparkborn.nl

De Maashopper

logo de maashopper

De Maashopper vaart als rondvaartboot én als fietspendelboot over de Maas tussen Venlo en Arcen. Tussen deze haltes kan men afwisselend varen en fietsen of wandelen. Uw fiets kan mee aan boord!

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 20 % korting op een rondvaart met de Maashopper. Geldig van 1 april t/m 1 november 2020. Niet geldig in combinaties met andere aanbiedingen. www.maashopper.nl

Orchideeën Hoeve

orchideehoeve

Ontdek Europa’s mooiste indoorpark (25.000 m2) en dompel u onder in een adembenemende natuurbeleving. Dwaal over geheime junglepaden, maak een vakantieselfie tussen duizenden vlinders of met een papegaai op uw hoofd, griezel bij de jungleshows en lunch onder de sprookjesachtige bloemenzee in de ‘Zwevende’ Bloementuin. In de Orchideeën Hoeve ervaart u het beste van de tropen binnen handbereik!

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u 25% korting op de reguliere entreeprijs van Orchideeën Hoeve. Geldig t/m 31 december 2020. Maximaal aantal personen per bon is evenredig aan het aantal abonnementen. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets.

www.orchideeenhoeve.nl

Theater de Maaspoort Venlo

maaspoort

Voor onze seizoenkaarthouders mogen wij u namens Theater de Maaspoort Venlo een mooie korting aanbieden. 

Theater de Maaspoort heeft een uitgebreid theaterprogramma, voor ieder wat wils. Onder andere OG3NE, Huub Stapel, Ellen ten Damme, Ali B, Frans Bauer, Henk Poort en vele anderen komen in 2020 naar Venlo. Bekijk het programma.

Als seizoenkaarthouder van Kasteeltuinen Arcen bestel je tickets bij de theaterkassa van De Maaspoort met € 2 korting voor bijna alle voorstellingen (op vertoon van een geldige seizoenkaart). Deze korting geldt niet op reeds gekochte tickets en bij voorstellingen in de genres Uit de regio, Educatie, Events, voorstellingen op externe locaties en verder niet bij Kaj Gorgels, Viva Classic Kerst, Tania Kross, Nationaal Theaterweekend, Rutger Bregman, Kasper van de Laan, Ali B, OG3NE, Dutch Eagles, Guido's Orchestra, Rundunk, Plien & Bianca, Henk Poort en Herman van Veen.

www.maaspoort.nl


Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Parkonderzoek

Kasteeltuinen Arcen hecht veel waarde aan de mening van haar gasten. Graag nodigen wij u daarom uit om deel te nemen aan ons parkonderzoek.

Recensies