Het horecateam van Kasteeltuinen Arcen zoekt enthousiaste en gastgerichte collega’s vanaf 17 jaar voor 20-32 uur per week voor de diverse restaurants in het park.

Stichting het Limburgs Landschap is een natuurbeschermingsorganisatie met als doel het veiligstellen van waardevolle landschappen en natuurgebieden in Limburg. Landgoed Arcen met daarin Kasteel Arcen is sinds de jaren 70 eigendom van de stichting. Eind jaren tachtig werd Kasteeltuinen Arcen geopend als een toeristische attractie in Noord-Limburg. In Kasteeltuinen Arcen laten we onze gasten graag genieten van toptuinen, waardevolle Limburgse cultuurhistorie en bijzondere evenementen & activiteiten. 

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen is al drie jaar op rij door Land van ANWB uitgeroepen tot het Leukste uitje van Limburg! 

Het horecateam

Een van de speerpunten van Kasteeltuinen Arcen is het overdragen van de bourgondische gastvrijheid waar Limburg bekend om staat. Dit is duidelijk te merken in de diverse horecalocaties in het park. Het horecateam bestiert een vijftal locaties in het park; het bediende Koetshuys waar ook groepen worden ontvangen, zelfbedieningsrestaurant het Bergpaviljoen, koffiepunt Casa Verde, snackpunt De Riddertenten en het Kasteel waar bruiloften en partijen plaatsvinden. De horecalocaties zijn geopend naar gelang de drukte en tijdens grotere evenementen worden er extra horecalocaties opgebouwd.

Welke werkzaamheden verricht je?

Als medewerker bediening ben je het visitekaartje van ons park en zorg je voor een gastvrije ontvangst van onze gasten. Je neemt bestellingen aan, brengt drankjes en gerechten aan tafel en rekent af. Daarnaast ondersteun je bij de voorbereiding en uitvoer van groepen en partijen zoals lunches, bruiloften en vergaderingen.

Welke kwaliteiten zoeken we?

  • Een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en werken tijdens weekenden en feestdagen is geen probleem voor jou
  • Je weet van aanpakken
  • Een representatief voorkomen en goede communicatieve vaardigheden
  • Voldoende beheersing van de Duitse en Engelse taal
  • Je bent minimaal 17 jaar

Wat bieden wij?

  • Een prachtige werkomgeving in een leuk en gedreven team
  • Werktijden veelal tussen 10.00 en 19.00 uur en uren zijn in overleg vast te stellen
  • Salaris gerelateerd aan de CAO dagrecreatie
  • Een contract t/m 4 november 2019
  • Een seizoenkaart voor jezelf, je partner en evt. kinderen voor Kasteeltuinen Arcen

Solliciteren? 

Spreekt deze functie jou aan; richt dan een schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘vacature bedieningsmedewerker’.

Indien je nog vragen over deze vacature hebt kun je telefonisch contact opnemen met Juul Hollman, horeca coördinator via 077-4736010.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Parkonderzoek

Kasteeltuinen Arcen hecht veel waarde aan de mening van haar gasten. Graag nodigen wij u daarom uit om deel te nemen aan ons parkonderzoek.

Recensies