Wij zijn klaar voor een nieuw seizoen vol prachtige tuinbelevingen en verwelkomen u vanaf zaterdag 6 april 2019 weer in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 

Brengt u vaker een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen of wilt u juist vaker van onze prachtige tuinen genieten?

Wist u dat u met een seizoenkaart al na drie bezoeken voordeliger uit bent? Tot en met 22 april kunt u uw seizoenkaart online bestellen met maar liefst €5,- korting. Zo kunt u van april tot en met november voor €44,95 in plaats van €49,95 genieten van al de natuurlijke pracht van Kasteeltuinen Arcen!

BESTEL HIER UW SEIZOENKAART

De vele voordelen van een seizoenkaart

 Als seizoenkaarthouder kunt u met een seizoenkaart eindeloos genieten van Kasteeltuinen Arcen, of dit nu voor een hele dag is of voor een paar uurtjes.

Op vertoon van uw seizoenkaart krijgt u daarbij ook 10% korting in onze horeca en op al uw aankopen in de Oranjerie.

Tevens kunt u per bezoek één introducee meenemen die 20% korting krijgt op de reguliere entreeprijs.

Want een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen mag gedeeld worden!

Daarnaast kunt u op vertoon van uw seizoenkaart ook genieten van extra kortingen en speciale acties bij onze partners zoals GaiaZOO, Schloss Moyland, Kasteelpark Born en vele anderen.

Evenementen en activiteiten

We hebben dit jaar weer mooie evenementen en activiteiten voor u op het programma staan. Evenementen zoals het Ridderspektakel, het Rozenfestijn theaterfestival Cirque de la Lune en het internationaal lichtkunstfestival Enchanted Gardens keren terug naar onze tuinen. Bekijk hier onze activiteitenkalender!

Kasteeltuinen Arcen: voor jong...

Ook de jongste bezoekers kunnen zich uitstekend vermaken in het park. De Bergtuin beschikt over een groot speelstrand met een vlot en een avontuurlijk aangelegde 21-holes midgetgolf baan. In de Aaiweide kunnen kinderen knuffelen met de Vlaamse reuzen en geitjes en in de Koivijver eten de Koi eten uit je hand. En bij de entree is een spannende speur- en ontdekkingstocht gratis verkrijgbaar die je door het park leidt.

En ook dit jaar mogen kinderen tot en met 17 jaar in juli en augustus gratis genieten van Kasteeltuinen Arcen!

NIEUW: ZONDAG KIDSMIDDAG! Elke zondag organiseren we leuke (gratis!) workshops en knutselmiddagen.

Dagje uit, weekend weg of op vakantie?

Kasteeltuinen Arcen maakt onderdeel uit van Stichting het Limburgs Landschap en ligt in Arcen, een pittoresk voormalige vestingstadje dat prachtig gelegen is tussen de Maas en de grens met Duitsland. Je kunt in de kasteeltuinen genieten van van 32 hectare aan natuur maar ook daarbuiten, in Nationaal Park De Maasduinen, is er genoeg te beleven. Zo kun je heerlijk wandelen, fietsen en genieten van alle flora en fauna die de Maasduinen te bieden hebben. Perfect voor een dagje uit, weekend weg of zelfs een langere vakantie!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Parkonderzoek

Kasteeltuinen Arcen hecht veel waarde aan de mening van haar gasten. Graag nodigen wij u daarom uit om deel te nemen aan ons parkonderzoek.

Recensies