Dagelijks Gratis Rondleidingen

Von 6 April bis zum 3 November

Onze enthousiaste vrijwilligers delen graag hun kennis over de historie en de flora & fauna van Kasteeltuinen Arcen met u! Er wordt dagelijks tweemaal een rondleiding door het park verzorgd waarbij u, zonder reservering*, kunt aansluiten.

Een van onze parkgidsen neemt u mee op een inspirerende wandeling door de tuinen en wijst u op bijzondere plekjes, planten of bewoners van ons park. De rondleidingen starten dagelijks om: 11:00 en 13:00 uur. De rondleidingen duren ca. anderhalf uur. Het startpunt van de rondleidingen is het Kasteelhof; het plein na de entree vlakbij de schandpaal. De voertaal van de rondleiding is Nederlands, de parkgids kan desgewenst de hoofdlijnen vertalen in Duits. De parkgids neemt maximaal 20 personen mee op de rondleiding. Indien er meer belangstelling is voor de rondleiding zullen gasten helaas teleurgesteld moeten worden.

Wilt u op eigen gelegenheid het park verkennen maar wel graag meer achtergrondinformatie ontvangen? Vraag dan aan de entree naar onze audiotour. De audiotour geeft u op 20 plekken in het park achtergrondinformatie over bijzonderheden en is beschikbaar in Nederlands en Duits. De audiotour is voor € 1,00 te koop bij de entree.

* Deze rondleiding is bedoelt voor gasten die individueel het park bezoeken.
Gasten die in groepsverband het park bezoeken kunnen via onze afdeling reserveringen een rondleiding boeken.

Livestream Storchennest