Donderdag Ontmoetingsdag

Von 23 Mai bis zum 23 Mai

Kom jij geregeld in de Kasteeltuinen of heb jij ons altijd al eens willen bezoeken maar ben je alleen? Kom dan naar onze Ontmoetingsdagen! Eens per maand organiseren wij op donderdag een speciale ontmoetingsdag. We ontvangen je hartelijk in onze Casa Verde met een kopje koffie of thee en een lekker stuk vlaai! 

De invulling van de ontmoetingsdagen is elke keer anders. Zo zullen er rondleidingen en wandelingen plaatsvinden maar worden er ook speciale activiteiten in de Casa Verde georganiseerd. 

Na afloop van de ontmoetingsdagen ben je vrij om nog een drankje te nuttigen in de Casa Verde (op eigen kosten) of de tuinen te verkennen, hopelijk met de (nieuwe) sociale contacten die je gelegd hebt.

Aanmelden voor deze activiteit kan via: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Let op! Houd er rekening mee dat het ongeveer 30 minuten lopen is van onze entree naar de Case Verde. In het geval van te weinig aanmeldingen, heeft Kasteeltuinen Arcen het recht een activiteit te annuleren of te verplaatsen. Je wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld.