Power Flower Walk

Von 25 April bis zum 25 April

Maak kennis met Mieke Huibers!

Vanaf 2015 mag Mieke zichzelf herborist noemen (deskundige op het gebied van geneeskrachtige planten en kruiden), is gediplomeerd in biologisch dynamisch telen en heeft een interesse in yoga.

Mieke's interesses sluiten naadloos aan op al wat er in Kasteeltuinen Arcen te doen en vinden is waardoor er een combinatie is ontstaan tussen haar kennis, power walks en yoga: de Flower Power Walks. Mieke wandelt met jullie door het park en doet gedurende de power walk door het hele park oefeningen en vertelt weetjes over de kruiden en/of planten die ze tegenkomt. Na afloop van de Flower Power Walk kun je genieten van een heerlijke verse smoothie in de Casa Verde.

Kosten voor deze doe-dag bedragen € 22,50 (inclusief entree en smoothie). Voor seizoenkaarthouders kost deze activiteit € 5,-. Aanmelden voor deze activiteit kan via: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Let op! Ook bij regen gaan de Flower Power Walks door (denk dan wel aan een regenjas), de route wordt dan aangepast. Houd er rekening mee dat het ongeveer 30 minuten lopen is van onze entree naar de Case Verde. In het geval van te weinig aanmeldingen, heeft Kasteeltuinen Arcen het recht een activiteit te annuleren of te verplaatsen. Je wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld. 

Livestream Storchennest