Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa.

32 hectare park vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen ligt op 5 minuten loopafstand van het pittoreske dorp Arcen in Noord-Limburg.

Mooi en inspirerend
In Kasteeltuinen Arcen kan urenlang genoten worden van de meer dan 15 verschillende tuinen, de vele vijverpartijen en watervallen. Er zijn volop prachtige plekjes om op een bankje te genieten en inspiratie op te doen.

Volop extra’s te doen
Naast de vele groenbelevingen die in de bijzondere en verrassend veelzijdige tuinen worden opgedaan kan er ook worden deelgenomen aan de vele activiteiten in het park. Zo zijn er ontdektochten voor kinderen, gratis rondleidingen, regelmatig muziekoptredens en roofvogeldemonstraties. Gedurende het hele seizoen worden er unieke evenementen georganiseerd.

Kinderplezier
Kasteel en Tuinen: ook leuk voor kinderen! Ze gaan op weg met een seizoensspeurtocht of midgetgolfen op de prachtig aangelegde 21-holes baan. Het speelstrand bij het Bergpaviljoen biedt volop vertier en de dieren in het park zijn zeker een bezoek waar

Openingstijden 2017
Zaterdag 1 april t/m vrijdag 13 oktober en maandag 30 oktober t/m zondag 5 november 2017: iedere dag geopend van 10:00 uur tot en met 18:00 uur.
Zaterdag 14 oktober t/m zondag 29 oktober: dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Avondopenstelling, Enchanted Gardens: van 19:00 uur tot 22:00 uur.